Meedoen aan het AmTT 2023

UPDATE: Wegens een technische storing zijn aanmeldingen zoek geraakt. Heb je je team ingeschreven? Doe dat dan aub nogmaals door een mail te sturen naar: info@amtt.nl

Tussen 1 december en 15 december 2022 kun je jouw team inschrijven voor deelname aan het Amersfoorts Theatersport Toernooi 2023. Per vereniging of team kunnen vier tot zes enthousiaste theatersporters in actie komen.

Na 15 december 2022 wordt duidelijk welke teams meedoen aan het AmTT. Zijn er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen, dan moeten we loten. Lokale teams uit Amersfoort krijgen daarbij voorrang (is ook een voorwaarde van de subsidie). Ook streven we naar zoveel mogelijk variatie. Als een vereniging meerdere teams wil afvaardigen, dan kan dat, maar alleen als er nog plaats over is.

De reguliere inschrijving is inmiddels gesloten, aanmelden kan nog om op de reservelijst te komen. Stuur het naam van je team en de woonplaats en namen van de spelers (min. 4, max. 6) naar info@amtt.nl

Deelnemen aan het AMTT  betekent:

  • Jullie spelen op zaterdag 18 februari 2023 minstens drie theatersport-wedstrijden van ongeveer 30 minuten. Details daarover volgen in een spelershandleiding.
  • Je wordt verwacht aan het begin van de middag. Einde van de dag is om 21:30 uur (daarna nog mogelijkheid tot napraten).
  • Als je zelf niet speelt, mag je natuurlijk kijken naar alle wedstrijden (betalend publiek heeft wel voorrang, dus vol = vol).
  • Per speler betaal je €35,-. Daarvoor krijg je de hele dag koffie/thee, fruit, snoep en een diner aangeboden. Plus natuurlijk de zaal, een fantastische muzikant, licht/geluid en een bak met vrijwilligers die zich vol gaan inzetten voor jouw team.